2000 F350 GEM ISSUES. - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 01-08-2012, 09:40 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
2000 F350 GEM ISSUES.

I HAVE A 2000 F350 7.3 POWERSTROKE, about two weeks ago I was driving along and hit a bump and it quite for a second but didnít stop running , to make a long story short every time I tap on the passenger fuse area it starts up, it acts like a lose wire but I looked all around and looks ok in there. could my GEM be going bad? I also have another issue with the betties going dead and narrowed it down to the power going to the fuses area near the GEM. what does the GEM do and can anyone help??
atlasit is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome