STARTING PROBLEM PLEASE HELP - by Proxy - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-26-2006, 04:33 PM
Gun Nut




 

Join Date: Jul 2005
Location: Katy, Texas
Posts: 13,797
Thanks: 5
Thanked 23 Times in 16 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to Rodslinger
STARTING PROBLEM PLEASE HELP - by Proxy

Hey everyone I received an e-mail today from someone asking for some help. Here is what the e-mail read;

I HAVE 1999 F 250 THAT I AM HAVING TROUBLE TRYING TO GET STARTED. I REPLACED GLOW PLUGS, BATTERIES, LOW PRESURE OIL PUMP, IT ACT LIKE IT IS NOT GETTING FUEL BUT IT IS MAYBE YOU CAN HELP THANKS

Y'all know I'm not as technical as y'all with these things so I'm posting for her and going to e-mail her a link to this so maybe she can get some ideas.
Thanks in advance everyone!
Alan
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 04-26-2006, 04:36 PM
Premium Member
 

Join Date: Jan 2006
Location: florida
Posts: 1,893
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
possible cps sensor????
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 04-26-2006, 04:44 PM
Gun Nut




 

Join Date: Jul 2005
Location: Katy, Texas
Posts: 13,797
Thanks: 5
Thanked 23 Times in 16 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to Rodslinger
3 min response? Brian you may have just set a record buddy -
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 04-26-2006, 05:14 PM
Banned
 

Join Date: Jan 2006
Location: central coast, california
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
i would start by testing the glow plug relay....sounds like a good place to start.....

also...if his truck has sat for a long period of time.....or is really high milage....injector o rings could be needed also.....
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 04-27-2006, 02:27 PM
Premium Member
 

Join Date: Jan 2006
Location: florida
Posts: 1,893
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
would be curious to see what it is if you find out- keep me posted...brian
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 05-05-2006, 01:40 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Feb 2006
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Are you getting white smoke out the tail pipe when trying to start like you get when you have bad glow plugs or a bad relay?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 05:15 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors