High Pressure Oil - Ford Powerstroke Diesel Forum
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 09-26-2005, 12:39 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
BIGGTRUCK78's Avatar
Join Date: Sep 2005
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
High Pressure Oil

When I Put A 10 Ohm Restor In My Hpo Sending Unit I Get GREAT ThrotLE Responce And Power. Butt When Im Pulling Long Grades The Check Engine Lite Comes On And It De-fuels The Motor And Looses Boost. Dose Anyone Have A Fix For This. I Get 25 Hp Form This Mod So I Want To Still Run It.

Last edited by BIGGTRUCK78; 09-26-2005 at 12:41 PM. Reason: SPELLING
BIGGTRUCK78 is offline  
post #2 of 2 Old 10-24-2005, 02:36 PM
Join Date: Sep 2005
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Sounds to me like your getting an over boost condition. They have boost limiting valves so the map sensor can only read so much boost and stop this problem. Do you have gauges? I f not i would becarefull. You may raise your egt's to high for to long and melt your turbo! Good luck!!
lancer is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome