7.3 rough, missing when cold untill warmed up - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 08-14-2010, 03:46 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
7.3 rough, missing when cold untill warmed up

Hello
2001 f550 Manuel 180000 7.3 stock eveything engine runs rough when cold Missing like on 6 or 7 cylinders can't barely drive for about 20 mins untill warmed up then fine all day until engine is cold normal temp outside 80degress I plug in engine warmer ( truck from new York) for 2 hours and starts fine no miss Any ideas
Hawaiankin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 08-14-2010, 03:54 PM
Compression Ignition Addict
 
sldghamr's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Santa Rosa, CA
Posts: 2,026
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
pull the valve covers and check the wiring that goes to the injectors.

if you see a light at the end of the tunnel, it's probably just a photon torpedo
sldghamr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome