7.3 runs rough - Ford Powerstroke Diesel Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 07-06-2010, 04:18 PM Thread Starter
Premium Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
7.3 runs rough

have a 2003 7.3 that has 420k,replaced injectors at 410k, just started running rough with no power,let it sit for few minutes and it runs fine for a few minutes then back to running rough again and no power,sounds like running on half of the bank--fuel filter is new

Thanks in advance!
taylor1 is offline  
post #2 of 2 Old 07-06-2010, 04:22 PM
Compression Ignition Addict
 
sldghamr's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Santa Rosa, CA
Posts: 2,026
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
had those symptoms a couple years back w/ my 7.3L, ended up being the IDM (injector driver module). ask someone w/ a computer scanner to check for codes to make sure...........

if you see a light at the end of the tunnel, it's probably just a photon torpedo
sldghamr is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome