Possible Wiring Harness Problem - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-16-2007, 02:37 PM
Banned
 

Join Date: Sep 2006
Location: Jarrettsville, MD
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Possible Wiring Harness Problem

Quote:
--------------------------------------------------------------------------------

I have a 99 f250 with 7.3 DI. I left the truck idling for a couple of hours and it died. It won't crank back up. I pulled a code P1316 (injector driver module codes detected). I have a friend that had a similar problem and found burnt wiring harness to be the culprit. Does anyone have any help for me????
Guys (and gals),

This was sent to me in a PM from a new member GARAUDYGANG. Hopefully somebody can help him out.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 04-16-2007, 02:39 PM
Banned
 

Join Date: Jan 2006
Location: central coast, california
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by 720Deere View Post
Guys (and gals),

This was sent to me in a PM from a new member GARAUDYGANG. Hopefully somebody can help him out.
marty already posted this...im suspecting possible under valve cover harnesses that have come disconnected...
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 04-16-2007, 02:40 PM
Banned
 

Join Date: Sep 2006
Location: Jarrettsville, MD
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Sorry for the double post. I had asked Marty to take care of it, but I didn't see where he had posted it.

Thanks for the quick reply Marc!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 04-16-2007, 02:42 PM
Banned
 

Join Date: Jan 2006
Location: central coast, california
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by 720Deere View Post
Sorry for the double post. I had asked Marty to take care of it, but I didn't see where he had posted it.

Thanks for the quick reply Marc!
no biggie...and your welcome!!!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 12:58 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors