2001 F250 7.3L 4x4 - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 01-25-2010, 10:32 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Jul 2007
Location: Austin, Texas
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
2001 F250 7.3L 4x4

Got stuck in the mud on saturday and red-lined why trying to get out. Finally made it out but with a change to the engine. It is idling real rough, but it starts up with no problem. Oil Pressure down to zero on gauge. After reading some of the previous threads it seems the lpop runs the oil pressure gauge in the dash. But i dont think a bad sensor would make the truck run rough. Could it be the hpop which might of gone out? No codes showing!
jcoa9 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome