Sounds like it's missing at idle speeds - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 12-30-2009, 01:00 AM Thread Starter
Join Date: Dec 2009
Location: Sierra Vista, AZ
Posts: 83
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Sounds like it's missing at idle speeds

When I first start the truck, it sounds like it's at a high idle, after it warms up, it kinda sounds like it's missing. if I'm at low speeds and not on the gas at all, it sounds like it's missing, or a real slow idle, kinda like a drag car with it's stroked motor. Real slow, almost like you can count the cylinders firing. But in "Drive", at a stop, it goes back to a normal sound. Do I need to get a cylinder compression check done? Could this be a bad head gasket? It's an '02 F350 with about 260k on it, if that helps. Thanks guys.
runawaygun762 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome