help! - Ford Powerstroke Diesel Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 07-23-2009, 06:50 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to hartman1999
help!

on my way home tonight all of a sudden all my gauges dropped and the truck started idleing. Hit the throttle and nothing. Everything else works just no throttle response at all and no readings on any of my gauges, including my auotmeters ( boost, pyro, and oil press). Had to drive two miles home in high idle!
thanks for any help!

early 99
ccsb 4x4
tw chip
tymar
5in miters
hartman1999 is offline  
post #2 of 2 Old 07-23-2009, 07:37 PM
jcs
Premium Member
 
jcs's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: groton,Ma
Posts: 200
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
First thing would be to check all the fuses

early 99 7.3 supercab xlt s/b auto 4x4
08 Tailgate
Isspro gauges (boost,pyro,trans temp)
Ford AIS
jcs is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome