Trans issue - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-10-2012, 06:28 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Trans issue

on the weekend i was doin some light wheelin' to get to a camp site, i had to go through a small river crossing (only about half way up tires). I was getting a little hung up on some rocks and i was working the trans pretty good, once i got out of the river and had it back in 2wd the trand went nowhere in drive and 2, only worked in 1. once it cooled down it started working properly again, fluid level is good but smells a bit burnt. anyone else have this problem? is my trans on its last legs?
2000Superduty7.3 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome