no top end... - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 03-11-2011, 09:53 AM Thread Starter Rookie
Gr8video's Avatar
Join Date: Feb 2008
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
no top end...

I've been searching the posts but haven't found my issue. I've got a 2001 E350 and was coming down the Grapevine (northbound) and it suddenly felt a bit funny. When I hit the flat I couldn't get past 60 and when I pulled off for fuel I could barely make it up the overpass. It took forever to get to 50mph...(maybe a full minute) idles rough and the "service engine" light is on...(not the "check engine" light) I changed the fuel filter and the air filters and was going to check the waste gate until I saw a post that told me the vans don't have a waste gate. Ideas?
Thanks in advance...
Gr8video is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome