Found a new problem.... factory gauges not working - Ford Powerstroke Diesel Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 01-22-2012, 12:22 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
powerstroke2501997's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 346
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Found a new problem.... factory gauges not working

So my oil pressure gauge, volts, and temp aren't working, fuel gauge does but only goes to half a tank think its the sending units. But why aren't the other three ? I'm stumped

Sent from my C771 using AutoGuide.Com Free

Tony

1997 F-250
ts-custom chip, intake, 5sp, 4-5" exhaust
powerstroke2501997 is offline  
post #2 of 2 Old 01-24-2012, 04:02 PM
Powerstroke.org Rookie
 
Jpm10indy's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 28
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
I have the same problem with my temp and voltmeter. I dont know what is wrong with them but I would like to. The Voltmeter gauge will rise and go all the way to 18 volts as I go down the road but it just stays at the bottom after I start the truck until I am going then it slowly climbs to the top. Hits the 18 volt mark at about 30 miles.
Jpm10indy is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome