TS chip issue - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-07-2010, 07:41 PM
Member
 

Join Date: Mar 2010
Location: Eureka
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
TS chip issue

Hey guys I have a 1997 F-250 and went to install a ts chip in it tonight and after install I get the wait to start light always on and no start. I cleaned the contacts like they said to. Double checked and cleaned. Works fine without the chip in. Anybody else run into this?

Last edited by KC97HD; 04-07-2010 at 07:53 PM. Reason: re-posted
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 04-07-2010, 07:55 PM
Member
 

Join Date: Mar 2010
Location: Eureka
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Sorry about the double post. Just ignore this one.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 04-07-2010, 08:06 PM
Member
 

Join Date: Mar 2010
Location: Eureka
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
please reply to the one in problem forum with any help thanks
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 04-08-2010, 04:26 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Mar 2010
Location: la plata, md
Posts: 231
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
not to be an *** or anything but is it a 6 pos? cuz that sounds like my anti-theft position.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 04-08-2010, 09:19 AM
Member
 

Join Date: Mar 2010
Location: Eureka
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
It is the 6 pos. If I turn it to the anti-theft setting the wait to start light doesn't come on at all. I'm sending the chip back to be re-burned. Apparently they gave me a MLE1 chip and I have a JKA3 pcm. Thanks for the help.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors