IAT sensor - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 01-13-2008, 11:55 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Summerland, B.C. Canada eh
Posts: 48
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
IAT sensor

Hi everybody,
I have been using autoengenuity's software on a problem with my 97 for a while now. When I watch my IAT sensor live data, the voltages shown seem to be right. But when I watch the actual temperature reading, it just toggles between minimum and maximum setting (-40 and approx. 400 deg.) It always toggles up or down at the same voltage reading. Any ideas?
9thumbs is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome