Running on 1 battery? - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 01-16-2012, 05:33 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
TANPOWERSMOKER's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: East Canaan, CT
Posts: 396
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Running on 1 battery?

Ok I was working on my truck today and noticed them battery terminals
Were lose 'so for the he'll of it I disconnected the driver side batt and fired the truck. Then disconnected the pass battery and tried to start with the driver battery and nothing except dim lights and faint beep of door bell. How can I test if the battery is not getting juice from alternator or what's causing it to be dead?

-Brenden-
Theres Nothing Like A Good Cigar
95' F-250 7.3 EXTRACAB 4x4 LONGBED ZF5 238k
M.B.R.P down pipe,4" pipe to 5" turnouts, 6637 INTAKE, FPR SHIM, FP gauge, P.H.P. CHIP, Dana 60 swap, ccv mod, Issapro A-Piller Gauges, Aero force obd2 gauge, Rear 32gal bronco tank, 35" coopers(with no lift), steel flatbed, home made 7ft track bars,Zf5 swap and valair cluch!!!
(I love Slaming beers...Oh, i mean gears)
SOON TO COME: Rosewood stage 1.5
TANPOWERSMOKER is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 01-16-2012, 06:29 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
TANPOWERSMOKER's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: East Canaan, CT
Posts: 396
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Sorry for double post the phone screwed up and froze

-Brenden-
Theres Nothing Like A Good Cigar
95' F-250 7.3 EXTRACAB 4x4 LONGBED ZF5 238k
M.B.R.P down pipe,4" pipe to 5" turnouts, 6637 INTAKE, FPR SHIM, FP gauge, P.H.P. CHIP, Dana 60 swap, ccv mod, Issapro A-Piller Gauges, Aero force obd2 gauge, Rear 32gal bronco tank, 35" coopers(with no lift), steel flatbed, home made 7ft track bars,Zf5 swap and valair cluch!!!
(I love Slaming beers...Oh, i mean gears)
SOON TO COME: Rosewood stage 1.5
TANPOWERSMOKER is offline  
post #3 of 3 Old 01-17-2012, 07:09 AM
Compression Ignition Addict
 
elrojo63's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Lewisburg, Pa
Posts: 1,188
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Feedback Score: 0 reviews
one battery has probably gone bad. Take it to advance or autozone and have each one tested. They must be tested seperately of each other. If your truck starts each day both batteries are getting charged by the alternator

1997 PSD Crew Cab Shorty Centurion Flatbed 234k D60 Swap
Leather Interior, built in radar detector, 5 inch dozer stack, DIY exhaust brake/TC lockup

1997 F-250 PSD ZF5 4x4 RCLB 362k SOLD

1953 Clark Carloader Forklift
1996 Subaru Legacy Wagon
2001 Big-Tex 16' Landscape Trailer
2006 Suzuki King Quad 750 27 inch ITP Mudlites
elrojo63 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome