Black Betty has the hiccups - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-26-2007, 04:11 PM
Nuckin' Futz


 

Join Date: Jul 2006
Posts: 700
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Black Betty has the hiccups

Heres one for yall. Lately the truck has been acting up...It stalled on me today but started right back up. No light nothing...and so i just kept on driving...it acts like it isn't running right. It threw a P1280 code on me but didn't throw the light. I just replaced the ICP so i don't know what is going on...To make matters worse there is oil residue and some good liquid oil all over the engine...The drivers side has it the worst all over the head on the valley side. I don't know if my turbo blew and is sending it through the IC pipes or if the new ICP is leaking and sending down the head or if the High pressure line is leaking and sending it down the head. Its too cold out to really get to looking around but if any of you have ideas for me to look at id like them.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 02-27-2007, 09:07 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jul 2006
Location: OREGON
Posts: 1,109
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
*bump* Any luck finding the gremlins Turbo?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 02-28-2007, 03:39 PM
Nuckin' Futz


 

Join Date: Jul 2006
Posts: 700
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
well i haven't really looked yet. It did it to me again this time i started it ...it ran like azz and the check engine light was on...i shut it off and started it back up nothing...ran great no light...so it is super intermitent. I think the connector is loose on the ICP and just the right jiggly pisses it off. as for the leaks i don't know yet.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 05-27-2007, 09:39 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Apr 2007
Location: lewiston, Id.
Posts: 5,008
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
mines doing the same thing (minus the oil leak) when I unplug the sensor on the fuel preasure regulator their is actualy diesel coming out of the plug in
let me know what you find cuz mine pizzin me off! if it cures my problem when i replace that sensor ill let you know
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 05:58 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors