Won't pull in any gear - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 04-05-2009, 02:31 PM Thread Starter
Powerstroke.org Fanatic
Ears93's Avatar
Join Date: Mar 2009
Location: Fountain Inn, SC
Posts: 106
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Won't pull in any gear

I ave a 97 E350 and just replaced the flexplate in it after the center of it broke. So whenever I tried to start it, it wouldn't turn the crank. When I first got it started after the job it made a sqeeling sound for about 10 seconds in neutral, I revved it up some and it went away. Now that I have it back running again, I tried to put it in reverse then it just stalled the engine. Now when I start it, it won't do anything in gear. No matter if its in reverse or any forward gear. I can hear the engine idle up and down as I move throughout the gears and thats it. I lost a lot of fluid when pulling the tranny but I filled it back up again. Any ideas as to why it won't pull now?

Pics of broken flexplate.



Last edited by Ears93; 04-05-2009 at 10:50 PM. Reason: Added pictures
Ears93 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome