1996 7.3 crank but no start - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 11-06-2013, 06:10 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Nov 2013
Location: Jackson
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
1996 7.3 crank but no start

I have a 1996 7.3 that has 314,000 miles and has been an awesome truck but the other day went to leave for work and all it does is crank and no start... the truck has never had chip or programmer, ive had the ECM rebuilt, replaced 3 injectors, new crank sensor, and put brand new filters and batteries!! this weekend Im going to pull the fuel filter and the center "stob" out of the bowl and make sure its getting fuel... any other suggestions would be great thanks!!!!!!
growland13 is offline  
post #2 of 2 Old 11-12-2013, 05:44 PM
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Nov 2013
Location: Mount juliet
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Glow plugs or gpr?
Conder is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome