10 psi boost and truck sit's still then then icp code - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 06-09-2013, 06:17 PM Thread Starter
Member
 
ole96stroker's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: damascus va
Posts: 84
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Exclamation 10 psi boost and truck sit's still then then icp code

Just gone done putting 17 degree hpop on my truck now it misses badly, truck does fine when taking off then at 10 psi boost act's like it goes into limp mode then the icp code come's up. Tried unplugging icp and still run's worse.Idle sound's like a fast fast lope. Also in 5th gear cruising it will be doing fine then start missing and blowing blue smoke. help would be thankful im bout to go insane thanks

******1996 ford f250 powerstroke 5 spd 4x4******
***170,000 miles, ts 6 pos, intake, exhuast***
ole96stroker is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome