miss - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 04-28-2013, 01:06 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
miss

at idle it runs smooth, when goin down the road it misses for a split second and runs smooth again. no codes what could be the problem? i have a new cps too
deerslayer42694 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 04-29-2013, 08:20 AM
Compression Ignition Addict
 
clatterindiesel's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Inglis, Florida
Posts: 716
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
How old is oil?


Sent from AutoGuide.com Free App

I live close to ocala and surrounding areas, so if anyone ever needs a hand with their truck....get a hold of me.
clatterindiesel is offline  
post #3 of 5 Old 04-29-2013, 09:54 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
2,000-2,500 miles maybe
deerslayer42694 is offline  
post #4 of 5 Old 05-18-2013, 07:00 PM
Member
 
psdstrkD95's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Anchorage Alaska
Posts: 65
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I put a new cps in mine and had to replace it again. First one was an off brand second was a motorcraft happened in a span about 2 weeks so could be the cps

I couldnt have said it better myself.
psdstrkD95 is offline  
post #5 of 5 Old 05-18-2013, 07:02 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I just put an international upgraded cps from dfuser.com in it maybe a month ago and just replaced the lift pump
deerslayer42694 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome