Random CEL - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-07-2011, 12:40 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Random CEL

Hey All

Looked thru some older posts and couldn't find this issue. I have a 97 F350 PSD that has 188k and ran fine. haven't really had issues w/it @ all. A few weeks back while driving the CEL came on and it ran very rough, had no power throttle to the floor no RPM gain. Limped it to a parking lot and was going somewhere so let it set. Came back several hours later and it started up and ran fine. Drove for a few days then same thing happened. Basically parked it to check it out. Gettin ready to vacay and want to take truck, but don't want to repeat. replaced fuel filter a less than 1k ago, had either a crank or cam sensor (forget) changed few years ago on recall, had codes pulled (KOEO) w/a good scanner and nothing there. Looked here and pulled off IDM checking for water, and nothing there. Ne ideas on where to go next?
rickali is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome