Wait to start light gone??? - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 12-05-2010, 08:51 AM Thread Starter
Powerstroke.org Fanatic
Join Date: Mar 2010
Posts: 144
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Wait to start light gone???

The other day my wts light stopped working. I checked the 30amp #22 fuse it is still good and in tact. Dont know if it may be the heatng element that came lose and grounded out . Or shold i not even worry about it cause next weekend i am ditching my lift system for a full beans system and adreniline pump . any help on this would help aloth thanks.
73rvhauler is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome