starting problems - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 11-01-2010, 05:24 PM Thread Starter
97strokerr's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
motor shake

so i just changed the injector cups on my 97 psd with 76k, i did injector o-rings and plug everything back to how it was went to start it and the motor was locked, so i had to go back into the valve overs and syphon the fuel and oild out of the pistons, put everything back together now truck wont start, if i spray some starting fuild in motor it will start up and idle and drive but it feels like it has a miss fire, would low oild cause this or what problems do i have ??

Last edited by 97strokerr; 11-03-2010 at 05:14 AM.
97strokerr is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome