No brakes !!!!!!!!!! - Ford Powerstroke Diesel Forum
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 12-30-2011, 10:23 AM Thread Starter Rookie
Join Date: Mar 2011
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
No brakes !!!!!!!!!!

Have a 96 250 4x4 5spd. Was driving like usual whent to hit the brakes and all that happend was a hard pop at the top of the peddal and then it just started to hiss and go rig the floor. No leaks at the rim in front or back any help would b great.
Dmfs90 is offline  
post #2 of 2 Old 12-30-2011, 10:30 AM
Compression Ignition Addict
Join Date: Oct 2008
Posts: 738
Thanks: 0
Thanked 13 Times in 12 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Sounds like the vacuum booster let go. Check fluid, if it's full, start at booster, master cylinder maybe bad. Good luck.
letitsno is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome