00' Excursion 7.3 Won't Start - Ford Powerstroke Diesel Forum
911 Urgent Situations Emergency Forum , Need Help Fast ? Post Here ! Urgent Topics Only

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 03-26-2011, 02:07 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
00' Excursion 7.3 Won't Start

I have been having some issues with my X. First it would just die while driving down the highway...but start back up... Started having some trouble starting it and Now it will crank but will not start. I have replaced the CPS, Fuel Filter, batteries checked all the fuses and relays. I replaced the fuel pump today...now when I turn the key over for the "wait to start" there is some kinda buzzing noise. And I cannot hear the fuel pump kick on...And it will not start after replacing the fuel pump Anyone have any Ideas? Much Thanks
dhhdmr is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome