89 7.3 IDI Wiring issue - Ford Powerstroke Diesel Forum
7.3L IDI (Non-Powerstroke) Diesels Technical discussion of topics related to vehicles powered by the 7.3 Liter In-Direct Injection Navistar engines.

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 03-30-2011, 06:54 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
7.3L OkieTxHick's Avatar
Join Date: Aug 2010
Location: north texas
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
89 7.3 IDI Wiring issue

hey y'all.
i have a rear brake/blinker not working. passenger side. have changed bulb(obviosly). no go. it hasn't worked for a while but just recently found out.

tested the socket to see if i was getting power to the bulb-NEGATIVE.
checked at the connector going back-NEGATIVE.
checked at the inside firewall-POSITIVE.
cleaned all of the connectors and re-greased them. still NEGATIVE.
could the socket be bad?
any help is great.
also i don't have a wiring diagram due to having no book.
ORANGE W/BLUE stripe if i'm not mistaken is the wire for the passenger side.
7.3L OkieTxHick is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome