2013 f350 platinum problem - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.7 Problems Forum 6.7 Problems Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-11-2013, 04:30 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
richiee23's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
2013 f350 platinum problem

I have a 2013 f350 platinum with 2300 miles that is have a issue. When you are driving its like it looses boost and rpms then it kicks back in. It done it only twice till today, it done it like 10 times but now it's not doing it. I ran it hard to see if it would do it then the advancetrac, brake light and another light came on. I stopped turned off the truck and they all went away. I was wondering if anyone has experienced this problem before?
richiee23 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome