RSS Issues...any ideas? - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.7 Problems Forum 6.7 Problems Forum

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 05-29-2012, 11:50 AM Thread Starter
Join Date: Feb 2010
Posts: 60
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
RSS Issues...any ideas?

My work truck, 2011 xl F-250, has reverse sensors and they worked when i first got the truck, gave me the option to turn off both in park through the dash computer as well as in reverse, but now the reverse sensors do not work at all and both methods of turning the sensors on/off has somehow disappeared. i checked the fuse and it is fine. any ideas what the problem could be?
burtonboards32 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome