air conditioning fan went out. - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.7 Problems Forum 6.7 Problems Forum

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-02-2011, 09:14 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Aug 2009
Posts: 345
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
air conditioning fan went out.

I've had the truck for less than a week and really disappointed that something is wrong already. The climate control has all the lights on and temps still show, but nothing happens. This morning it worked fine, than the fan started cutting in and out, and now it does nothing. What really sucks is it is like 95 degrees outside, and it doesn't help my truck is black. I have an appointment with service for thursday.

Seems like fords have climate control issues. my dad has a 2003 f150 and his went out last week, but somehow fixed itself and now works fine. We also have a mercury mountaineer that would blow on high. Even if I turned it off, it would still blow, and that somehow fixed itself also. Seems kind of strange to me. And no I didn't have it on max ac or set the temp to 60 or anything like that.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 08-09-2011, 09:06 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Aug 2009
Posts: 345
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Got it fixed and the fix was kind of rediculous. When the truck was put together, the person who was plugging the wires in didn't get one all the way together and it slowly worked its way apart. All they had to do was plug it back in. I hope the rest of my connections will be ok.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 08-11-2011, 11:21 AM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Jul 2011
Location: Alberta
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Mine, about a month into owning it, had the blower motor go faulty. It was stuck on panel so no defrost etc. It's awesome losing your defrost in the middle of winter.

Had the dealership fix it, and now I no longer have GPS on my nav unit so someone forgot to plug something back in when they had the dash apart.

I kinda wish the mechanics I take my other vehicles to could do Ford warranty work.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 11:13 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors