back up senser wont stop beeping - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.7 Problems Forum 6.7 Problems Forum

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-08-2010, 04:56 PM
Member
 

Join Date: Sep 2010
Posts: 59
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
back up senser wont stop beeping

when i put my truck in reverse it beeps none stop even though im not near anything anybody had this issue or can help me with this would be great. its brand new and under warranty so ill go to ford tommarrow
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 12-08-2010, 05:56 PM
Member
 

Join Date: Jun 2010
Posts: 69
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Anything stuck to the sensors? Snow, dirt, animal parts, small children?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 12-08-2010, 05:59 PM
Member
 

Join Date: Sep 2010
Posts: 59
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
small children lol. NO i checked
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 12-08-2010, 06:01 PM
Now I'm Strokin6.4Liters
 

Join Date: Mar 2008
Location: Johnson City, TN
Posts: 2,431
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 8 reviews
Probably just a faulty part. But at least it is under warrantly. If your dealership is like mine then they will have the part in stock and get it installed in about 5 hours
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 12-08-2010, 06:03 PM
Member
 

Join Date: Sep 2010
Posts: 59
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
haha yeah that sounds about right and two weeks to get my truck in.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 12-08-2010, 06:25 PM
First 6.7 PS Destroyer

 

Join Date: Aug 2009
Location: Somerset, Ky
Posts: 1,720
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Ok how the hell do you turn them off? I had my tail gate down when I was backing up and they were going crazy! In my excursion there was a button I could push to turn them off, I don't see a button or anyway to turn them off. PLEASE HELP!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old 12-08-2010, 08:15 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: May 2010
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
look at you display between the gauges when you put it in reverse it asks you if you want to turn them off
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old 12-09-2010, 07:05 AM
Member
 

Join Date: Sep 2010
Posts: 59
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
hey guys just wanted to let yall know it must have been something on it even though i checked for that yesterday and did not see anything had my truck detailed this morning and its working the correct way now so there was nothing wrong with the truck just the dumb DRIVER lol this post can be deleted im not sure how to do it or even if i can. THANKS for the post guys and sorry to wast some peoples time with my dumb mistake
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old 12-09-2010, 07:43 AM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Oct 2010
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
06/cc/sb/4x4 stock
As we now have snow here in British Columbia I power washed the underside of the truck to remove all the crud, paying attention to the back under the bumper. After that, the backup sensors would stay on in reverse eventhough nothing behind. Sooo I smacked the bumper with my hand and also smacked the sensors. { Fixed that problem }now they don't work at all. How do these things work?. Has anybody had them apart? Or know of a fix?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10  
Old 12-09-2010, 07:50 AM
Member
 

Join Date: Sep 2010
Posts: 59
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
thats exactly what happen to mine then cause yesterday i power washed the underside of my truck and bumpers. so thats exactly what it was thanks graeme i didnt even put two and two together till your post
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 02:26 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors