Anyone have problems with there fan control? - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.7 Powerstroke Interior Discussion 6.7 Powerstroke Interior Discussion

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-27-2013, 01:16 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Jan 2009
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Anyone have problems with there fan control?

I have a 2012 ccsb and I got in it to go to work and the fan was stuck on high would now slow down I stopped at the gas station when I got back in everything was fine then I hit a bump and it went back to blowing on high went across some rr tracks went back to normal any help would be helpful

Sent from my SPH-L710 using AutoGuide.Com Free App
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 01-27-2013, 03:38 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Sep 2012
Location: Ogden, UT
Posts: 2,478
Thanks: 1
Thanked 6 Times in 4 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by offroad21 View Post
I have a 2012 ccsb and I got in it to go to work and the fan was stuck on high would now slow down I stopped at the gas station when I got back in everything was fine then I hit a bump and it went back to blowing on high went across some rr tracks went back to normal any help would be helpful

Sent from my SPH-L710 using AutoGuide.Com Free App
It's under warranty right? Take it in! Sounds like a short to me...
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 01-27-2013, 03:53 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Jan 2009
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Re: Anyone have problems with there fan control?

Yeah taking it in tomorrow just wanted to know if anyone had similar problems

Sent from my SPH-L710 using AutoGuide.Com Free App
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 01-27-2013, 04:33 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Sep 2012
Location: Ogden, UT
Posts: 2,478
Thanks: 1
Thanked 6 Times in 4 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by offroad21 View Post
Yeah taking it in tomorrow just wanted to know if anyone had similar problems

Sent from my SPH-L710 using AutoGuide.Com Free App
I have never heard of this issue on our trucks. I had a similar issue on an old Pontiac.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 07:46 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors