Is this a problem? - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.4L Problems Forum Having Trouble? Post here

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 06-10-2014, 03:45 PM Thread Starter
Powerstroke.org Fanatic
 
VI.IV's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Houston Area
Posts: 146
Thanks: 6
Thanked 6 Times in 6 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Is this a problem?



Why is there oil here? This is looking between cold side pipe and MAF sensor at the engine. Looks like its been there a while but never noticed it before. Oily soot type stuff.

2010 KR 250 CCSB, DD 275EL Spartan, Deleted couple things, K&N, No motorcraft fluids, all filtered. Hoping lift and wheels soon.
VI.IV is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 06-10-2014, 03:46 PM Thread Starter
Powerstroke.org Fanatic
 
VI.IV's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Houston Area
Posts: 146
Thanks: 6
Thanked 6 Times in 6 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Forgot to mention I looked at the driver side also and its clean there.

2010 KR 250 CCSB, DD 275EL Spartan, Deleted couple things, K&N, No motorcraft fluids, all filtered. Hoping lift and wheels soon.
VI.IV is offline  
post #3 of 4 Old 06-10-2014, 09:07 PM
Powerstroke.org Fanatic
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 120
Thanks: 2
Thanked 8 Times in 8 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Thats the injector harness. Oil vapor is prolly seeping past the oring. I wouldnt worry about it. Im not sure if you can buy the oring seperate from the entire harness.
Scumbag is offline  
The Following User Says Thank You to Scumbag For This Useful Post:
VI.IV (06-11-2014)
post #4 of 4 Old 06-11-2014, 06:48 AM Thread Starter
Powerstroke.org Fanatic
 
VI.IV's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Houston Area
Posts: 146
Thanks: 6
Thanked 6 Times in 6 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Im going to clean it up and keep an eye on it. Thanks!

2010 KR 250 CCSB, DD 275EL Spartan, Deleted couple things, K&N, No motorcraft fluids, all filtered. Hoping lift and wheels soon.
VI.IV is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome