Blower motor and left turn signal? - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.4L Problems Forum Having Trouble? Post here

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 05-12-2014, 02:55 AM Thread Starter
Powerstroke.org Fanatic
 
Join Date: Dec 2010
Location: Pensacola
Posts: 99
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 24 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Blower motor and left turn signal?

For the last week i have had a problem with my a/c blower motor. It will go from low to high by itself. I have searched the forum and thought it was the resistor. I bought a new resistor and before i could change it the blower will not run on any setting. Through the forum i have learned that if the resistor goes bad the blower will only run on high but it will run. It does nothing now. Also my left turn signal blinks fast and the rear bulb does not blink. The filiments in the bulb are lit with the headlights on but the same filiments will not pulse with the turn signal on. Are these related to some type of controller. 2010 F250 FX4 with a Hypertech programmer.
LITECATCH is offline  
post #2 of 3 Old 05-12-2014, 05:10 AM
Compression Ignition Addict
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,368
Thanks: 6
Thanked 138 Times in 131 Posts
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 48 Post(s)
Feedback Score: 2 reviews
the brake/signal circuit utilizes a different/brighter filament than the running light, so you probably just have a burnt out bulb.

not sure what's up with the AC blower motor
drunk on diesel is offline  
post #3 of 3 Old 05-13-2014, 02:13 AM Thread Starter
Powerstroke.org Fanatic
 
Join Date: Dec 2010
Location: Pensacola
Posts: 99
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 24 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Update,,,, i changed the left turn signal buld and it is working now. The filiment must have been touching off and on. All the way into work this morning the blower did not run. Yesterday on the way home it came on for the drive home after a few miles. It would only run on high. No other setting made a difference, just on high. HELP!!
LITECATCH is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome