Engine sputters/cuts out when ac or defrost is on??!! - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.4L Problems Forum Having Trouble? Post here

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 06-08-2013, 11:14 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
2010 6point4's Avatar
Join Date: Mar 2013
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Engine sputters/cuts out when ac or defrost is on??!!

I have a CCSB 2010 F250 with 40k miles on it. It is dpf deleted with a DPF-R Plus from Gearbox. Havent deleted the egr yet, but will be asap. I didn't notice it before but I could have missed it, but the truck sputters when the ac or defrost is on. I have no clue why so any help is appreciated. Thanks!!!
2010 6point4 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome