2008 6.4 ac/heat trouble - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.4L Problems Forum Having Trouble? Post here

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 04-10-2013, 06:50 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
2008 6.4 ac/heat trouble

I have a 2008 f250 with 6.4, when i start the truck ac/heat the fan blows like normal, after 20 miles or so the fan begins to fade away, i can hear it blowing, but no air comes out of any of the vents. vacuum problem? when i start the truck i can hear the pump run, but when the ac/heat quits working if i stop the truck and disconnect a vacuum line the the pump does not come back on. I looked through some of the old threads and couldn't find anything, sorry if this has been addressed before.
pugsley74 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome