No trailer lights just like that. - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.4L Problems Forum Having Trouble? Post here

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-04-2012, 04:13 AM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Jul 2012
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
No trailer lights just like that.

Trailer pigtail worked perfect until I hooked a buddy boat up to my truck. It worked for a while and now just running lights no blinkers, brakes and can't find a bad relay or blown fuse. Anyone with this problem?


Sent from my Autoguide iPhone app
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 08-04-2012, 08:06 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Apr 2012
Location: Huntsville, TX
Posts: 232
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via Yahoo to upd103 Send a message via Skype™ to upd103
You checked the brake, turn relay for the truck and the tow module both right?

Not trying to question you, just saying to remember there are two.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 08-04-2012, 08:08 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: May 2010
Location: Raleigh, NC
Posts: 3,454
Thanks: 6
Thanked 4 Times in 4 Posts
Feedback Score: 0 reviews
is it the same for any trailer, runners but no signals?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 08-05-2012, 03:57 AM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Jul 2012
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Yes sir I checked all fuses and tested the relays. It does it on all my trailers and my buddy's trailer. It sucks azz.


Sent from my Autoguide iPhone app
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 08-05-2012, 06:15 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: May 2010
Location: Raleigh, NC
Posts: 3,454
Thanks: 6
Thanked 4 Times in 4 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Willbilly View Post
Yes sir I checked all fuses and tested the relays. It does it on all my trailers and my buddy's trailer. It sucks azz.


Sent from my Autoguide iPhone app
Look into your wiring or your connector

Sent from my DROID BIONIC against my will
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 08-05-2012, 06:28 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Feb 2009
Location: Nacogdoches, TX
Posts: 11,037
Thanks: 0
Thanked 12 Times in 12 Posts
Feedback Score: 0 reviews
How are you testing fuses? Just looking at them won't cut it.
Check for power at the rear truck connector first. Then go backwards from there.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old 08-06-2012, 05:14 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Jul 2012
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Checked the plug first and checked fuses for continuity with my meter. Tested the relays using meter and 12v battery


Sent from my Autoguide iPhone app
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 06:14 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors