4x4 HI engaged but no light on the dash - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.4L Problems Forum Having Trouble? Post here

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 05-24-2012, 04:03 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: May 2012
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
4x4 HI engaged but no light on the dash

Hello I searched the forum but could not find the answers I was looking for. My problem is that when I turn the key to start my truck the 4x4 hi/lo indicator lights work but when the truck is on and I engage my 4x4 there are no indicator lights. Checked the fuses that have anything to do with the four wheel drive and everything was in order. My truck has the mechanical lever selector with manual hubs and yes I did lock the hubs even though that should not matter I was also thinking that there was some sort of sensor but I was hoping someone could help. Thanks

Last edited by Labounty6; 05-24-2012 at 08:15 AM.
Labounty6 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome