boost problems, black smokin - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.4L Problems Forum Having Trouble? Post here

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-02-2010, 08:23 AM
Member
 

Join Date: Jul 2010
Location: wylie, tx
Posts: 30
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
boost problems, black smokin

Hey guys my truck is completely stock and now suddenly it only boost up to 20lbs now (before it boost up too 34-35lbs) also I am SMOKING.. when i take off there's a pretty good size cloud and when i floor it at highway i can see a haze of smoke!! Is my dpf is clogged and thats why im boosting so low or what?? any kind of help would be much appreciated. theres 30,000 miles on the truck now.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 08-02-2010, 08:29 AM
Powerstroke Techie

 

Join Date: Oct 2009
Posts: 1,677
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Feedback Score: 0 reviews
What color is the smoke?

Sounds to me like maybe your EGR is stuck open.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 08-02-2010, 08:30 AM
Powerstroke Techie

 

Join Date: Oct 2009
Posts: 1,677
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Nevermind, I am retarded.

DPF is broke, if it's smoking black.

Still got warranty?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 08-02-2010, 03:23 PM
Member
 

Join Date: Jul 2010
Location: wylie, tx
Posts: 30
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Yes sir warranty is still good!!
Thats what i was thinking, but was just hoping i was wrong!! lol
Do you think it will hurt anything if i leave it alone (turbo's, etc.)??
thx for your help!!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 08-04-2010, 06:42 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Aug 2010
Location: Maryland
Posts: 101
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Boost stuck at 20psi could be a leak in a hose or a loose clamp too right?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 09:16 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors