2009 6.4 No power but runs fine throwing codes - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.4L Problems Forum Having Trouble? Post here

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-06-2010, 11:17 AM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Mar 2009
Location: Angleton
Posts: 128
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
2009 6.4 No power but runs fine throwing codes

I was driving down the road about 60mph I have the sct livewire on it all of a sudden my pedal goes dead and the truck looses all powers slows to a stop has a slight shutter to the engine. Shut it down, turn it back on runs fine gets up and goes as before I get about two miles down the road and it does it again. Shut it off crank it up and its fine. Then throws the check engine light. Run the codes on it from the livewire I get U0115 U0100 U0100 ???? Any clues will be much appreciated. I just need to know if I need to return it to stock and send it to the dealer. Thanks
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 06-06-2010, 03:02 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Feb 2010
Posts: 97
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
lost communication w/ ecm or injectors
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 06-06-2010, 05:05 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Mar 2009
Location: Angleton
Posts: 128
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
So what does that mean? I am going to loose power here and there is this something that happens or is there a problem that needs to be addressed? Any advice would be much appreciated.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 06-10-2010, 07:26 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Mar 2009
Location: Angleton
Posts: 128
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Well truck is finally at the dealer they said the high pressure fuel pump has crapped out on me. So now they say they had to take a fuel sample and send it off for ford to get the green light to do the work on it. Anyone ever heard of this before.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 08:39 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors