h&s pyro 1 guage stopped working - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.4L Performance Parts Discussion What has or has not worked for you?

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 12-11-2012, 08:27 AM Thread Starter
Member
 
sicwitted44's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: kalispell
Posts: 62
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via Yahoo to sicwitted44
h&s pyro 1 guage stopped working

i just installed my h&s mini maxx a week ago. everything worked great until yesterday morning when neither pyro 1 or pyro 2 will show a temp. i am using the factory pyro sensors. anyone have any ideas?
sicwitted44 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 12-11-2012, 01:30 PM
Powerstroke.org Sponsor
 
Join Date: Jul 2009
Location: Diesel Town, U.S.A.
Posts: 185
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
What exactly does the gauge read for temp? Is it stuck on a specific number? Most likely it is a bad factory sensor, as we are reading directly from the ECM on the 6.4L.
H&S Performance is offline  
post #3 of 4 Old 12-11-2012, 01:35 PM Thread Starter
Member
 
sicwitted44's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: kalispell
Posts: 62
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via Yahoo to sicwitted44
Figured it out. Under user settings I must have accidentally selected h&s pyro. I set it back on factory and it is working fine. Thanks guys.
sicwitted44 is offline  
post #4 of 4 Old 12-11-2012, 01:39 PM
Powerstroke.org Sponsor
 
Join Date: Jul 2009
Location: Diesel Town, U.S.A.
Posts: 185
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Glad to hear you got it figured out! Let us know if we can help in the future.
H&S Performance is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome