TRANNY PROBLEM!! - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-11-2013, 04:37 AM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
TRANNY PROBLEM!!

ok i have a 2008 f350 6.4 with turbo back exhaust into two 6in stacks with an h and s programmer i unfortunately cant afford to build a mud truck so i bring this truck to every mudfest i went through a mud hole and got stuck the truck stalled then acted like it had a dead battery i checked conn.one terminal was loose i tightened it and the truck started but now will not shift into gear i can put it in all gears but i have no click no clank no grinding it just doesnt make any noise or movement at all like your not even moving the shifter if anyone knows what this may be i would appreciate your help...
jobystevens,
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 02-11-2013, 04:42 AM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Oct 2012
Posts: 124
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
you might of busted the linkage , being in the mud could of done it. might want to check that out.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 02-11-2013, 05:38 PM
Premium Member

 

Join Date: Oct 2010
Location: South Jersey
Posts: 400
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
check all of the cables, linkage and the the side of the trans. might be a neutral or park safety switch issue
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 02-11-2013, 05:48 PM
Member
 

Join Date: Sep 2009
Location: North Port, FL/Zangabad, AF
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I broke my input shaft today. Now the truck just sits there and revs like yours, nothing else. How hard were you gettin on it when you went through the mud? Mud is pretty hard on drivetrain components.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 02-12-2013, 03:43 AM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
TRANNY PROBLEM!!

I've checked linkage it seems ok and I get on it real hard in the mud I act like I'm on a buggy
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 09:37 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors