OMG FML NO LINE PRESSURE JUST AFTER STUDS - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-01-2011, 05:06 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2010
Location: winnipeg
Posts: 236
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
OMG FML NO LINE PRESSURE JUST AFTER STUDS

just done rockers bridges and push rods on both banks then ARP studs drove 50kms losts all gears WTF never had tranny problem b4, they have had truck for a few days and are now saying they have to pull tranny out and get it looked at . .....when i first got truck back from head job every time i would hit a bump the truck would loose all power and eng fan would turn on and tranny shift light would go out if u pull over and wiggle the 3 plugs on the left inner fender everything would work drove it one more day the lost all gears tow truck in to shop OMG waiting to here from the tranny shop...................FYI when i got truck back i never even got to test out the new power it was raining hard the 2 days i had it and they say i have no line pressure

Last edited by laynlow transport; 12-02-2011 at 04:45 AM.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 12-02-2011, 03:23 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2010
Location: winnipeg
Posts: 236
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
this is what they found -pump in tranny failure and took out torque convertor and burn 2 clutchs,they say pump failed and i kept on driving and got tranny so hot it melted convertor to pump??? i said bull sh*t the gauge showed good on tunner and dash! i asked why it would fail they said sh*t hapends! and we dont n o how u drive,i said i told u guys 10 times i dont beat on it and even if i did what would cause this so i can sleep better and was the pump failing the hole time she was bucking and temp gauge was dropping and coming back? they answered back with nothing
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors