digital a/c swap? - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-25-2012, 12:47 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Dec 2011
Posts: 121
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
digital a/c swap?

id like to swap out my center dash for a woodgrain andfound a great deal on one but its got the digital a/c controls.

Will this still work on my analog controls?

Is the wiring there?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 06-26-2012, 08:28 PM
Member
 

Join Date: Apr 2012
Location: Charlotte NC
Posts: 87
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
i too would love to know this
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 07-12-2012, 03:48 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Dec 2011
Posts: 121
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
bump
............
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 07-14-2012, 07:51 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Dec 2009
Location: Louisville, KY
Posts: 332
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
Send a message via Yahoo to sredmyer
It might be made to work with some significant wiring changes but the plugs are all different for the non-autoclimate control than they are for the auto.

Steve
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 07-15-2012, 05:36 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2009
Location: Fort Collins, CO
Posts: 2,065
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to blackcloud2k Send a message via Yahoo to blackcloud2k
There have been a few guys do the swap from analog to digital. I do know its not cheap and a bit of a pain. There is more to it then plug and play....
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 09-26-2012, 05:09 PM
Powerstroke.org Sponsor

 

Join Date: Mar 2008
Location: Tampa Bay area
Posts: 727
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to A8050266 Send a message via MSN to A8050266 Send a message via Yahoo to A8050266
Anything can be done... But this probably wont be happening.
at least once you find out theirs a separate computer needed and the harness needs to get changed , reprogrammed. etc.. so the quick answer? is NO.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 05:36 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors