Front turn signal not working - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.4 Electronics Discussion TV's, Radios, everything electric and NON-Performance.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 Old 08-20-2011, 10:09 AM Thread Starter
Viking Heavy Diesel

 
Ryan Rønning's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: 34'.6264 -98.4192
Posts: 20,700
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 1 reviews
Front turn signal not working

The front drivers side turn signal is not work all of a sudden. The rear and mirror turn signals still work though. The relay is is clicking but doing it faster then if I were to turn on the passenger turn signal. Any Ideas?

Babe The Blue OX



2008 Ford F-450, TumbleWeed Headache Rack, B&W Gooseneck, 15% tinted windows, 120 Gal Transfer tank, Cobra 29 LX CB, 1200 watt converter, PIAA lights, Sinister goodies, S&B Intake and lots of running lights.

Quote:
Originally Posted by XPLOSIV View Post
Thanks. I'll give er a good wackin in the morning.
Ryan Rønning is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 08-20-2011, 11:11 AM Thread Starter
Viking Heavy Diesel

 
Ryan Rønning's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: 34'.6264 -98.4192
Posts: 20,700
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 1 reviews
Never mind, for whatever reason it started working the right way again.

Babe The Blue OX



2008 Ford F-450, TumbleWeed Headache Rack, B&W Gooseneck, 15% tinted windows, 120 Gal Transfer tank, Cobra 29 LX CB, 1200 watt converter, PIAA lights, Sinister goodies, S&B Intake and lots of running lights.

Quote:
Originally Posted by XPLOSIV View Post
Thanks. I'll give er a good wackin in the morning.
Ryan Rønning is offline  
post #3 of 6 Old 08-21-2011, 10:20 AM
Member
 
FastStrat's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Seattle area
Posts: 78
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Ryan Rønning View Post
The front drivers side turn signal is not work all of a sudden. The rear and mirror turn signals still work though. The relay is is clicking but doing it faster then if I were to turn on the passenger turn signal. Any Ideas?
Ryan...this might be the sign of a bad bulb, I had one on a car one time that would work...then stop...then work again.

The bulb did not blow, but the filament actually broke and the two halves of the filament would make contact and then separate making it an intermittent problem. Drove me nuts until I finally changed the bulb and could see what was going on.

Just because you bendin' strings...doesn't mean your playin' the blues.
FastStrat is offline  
post #4 of 6 Old 08-21-2011, 12:36 PM Thread Starter
Viking Heavy Diesel

 
Ryan Rønning's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: 34'.6264 -98.4192
Posts: 20,700
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 1 reviews
I may have to look in to that. I didnt think of something like that.

Babe The Blue OX



2008 Ford F-450, TumbleWeed Headache Rack, B&W Gooseneck, 15% tinted windows, 120 Gal Transfer tank, Cobra 29 LX CB, 1200 watt converter, PIAA lights, Sinister goodies, S&B Intake and lots of running lights.

Quote:
Originally Posted by XPLOSIV View Post
Thanks. I'll give er a good wackin in the morning.
Ryan Rønning is offline  
post #5 of 6 Old 08-21-2011, 12:37 PM
Marine Raiders>Seals



 
najaf4life's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Solsberry, IN
Posts: 7,119
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 4
Thanked 66 Times in 49 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I agree sounds like a bulb going out

RYAN
03 Excursion 6.0L

BPD,WPE & other odds and ends
najaf4life is offline  
post #6 of 6 Old 08-21-2011, 01:54 PM Thread Starter
Viking Heavy Diesel

 
Ryan Rønning's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: 34'.6264 -98.4192
Posts: 20,700
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 1 reviews
I went and checked the bulb and could find nothing wrong with it. I did swap the bulbs from the right side when it was doing it and it did not change anything. I dont care as long as it does not do it again.

Babe The Blue OX



2008 Ford F-450, TumbleWeed Headache Rack, B&W Gooseneck, 15% tinted windows, 120 Gal Transfer tank, Cobra 29 LX CB, 1200 watt converter, PIAA lights, Sinister goodies, S&B Intake and lots of running lights.

Quote:
Originally Posted by XPLOSIV View Post
Thanks. I'll give er a good wackin in the morning.
Ryan Rønning is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome