HELP 2010 f350 4x4 not workin - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 11-07-2013, 05:28 AM Thread Starter Rookie
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
HELP 2010 f350 4x4 not workin

hey guys iam stumped have a 2010 super duty with 100,000 km I had recently got the transmission replaced after I drove on the highway I noticed cruise didn't work as well as tow haul and my 4x4 low light wash flashing took it back it was a loose connection, they cleared the codes a few days later I tried to use 4x4 and the light just flashed I tried 4low same thing got out tried locking hubs manually but made no difference I just replaced the 4x4 shift module still no difference I checked for power at the t case and no power yet all my fuses are good any Ideas?????????
saskatoonf350 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome