4x4 tries to auto-engage, need advice - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 04-29-2013, 03:29 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
4x4 tries to auto-engage, need advice

I have an 08 F350 with 4wd switch on dash and auto locking hubs. Twice now over the past three or so months the "4x4 high" light will just start blinking at 70+ mph. Then the "4x4 low" light blinks and if I get below 25mph it starts bumping, like the 4wd low is trying to kick in. I tried messing with the swich, stopping on the roadside and turning everything off and restarting, but it continues. Anyone had this issue? Thanks
tmill3197 is offline  
Reply

Tags
4wd , 4x4 , four wheel drive , switch

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome