losing antifreeze.. - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Problems Forum Having Trouble? Post here

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 02-26-2009, 07:25 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
richc22a's Avatar
Join Date: Apr 2007
Posts: 612
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
losing antifreeze..

The saga continues...
I am losing a little coolant, looks like the degas bottle bottom hose is allowing a bit to pressure out, antifreeze smell while truck is running- question??
Could the split, broken up pipe contribute to increased coolant pressure? The truck runs great, no other issues. I replaced the degas cap.. seemed to help. Oh... Looney is the operating system...

Driving: 2011 Pale Adobe...F-350 CC 6.7 FX4 3:55-Locking Rear End-Dual Alternators-premium Lariat, moon rf, added wheel flares, 2-tone black base

Picked up 4/29/10 as of 06/20/2012 109,000+miles
richc22a is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome