Turbo question - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Problems Forum Having Trouble? Post here

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 02-02-2009, 11:50 PM Thread Starter
Join Date: Oct 2008
Location: Madisonville, KY
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Turbo question

hey guys here recently i have noticed that i am making alot of boost driving down the highway but doesnt seem to be makin power. at about 70 mph i will be running about 15-20 psi pretty consistant and the road isnt much of an incline.... if i just ease into the gas it will jump up to around 25-28 psi. and it doesnt seem to take off it just builds boost.... idk what wrong it just sarted doin this.....any suggestions guys?? the truck is a 05 cc swb 70k miles
KyStrokin'14 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome