Hot no start after all this still - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Problems Forum Having Trouble? Post here

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 09-03-2013, 09:00 AM Thread Starter Fanatic
proamas's Avatar
Join Date: Jul 2013
Posts: 95
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Hot no start after all this still

Ok guys have the motor apart changing the oil cooler and took the valve covers off, and HPOP off air tested everything. I only hear a slight air noise in the HPOP. Nothing from the oil rails at all. Here is what I've done so far, new stand pipes, dummy plugs new oil rail on passanger side, ,new injector orings and seals, new nipple cup orings on drivers side.

So with all of that done I still have no start hot. I have the cover off still on the HPOP and used the test port on the pump to put air in. I'm at a loss, is there anyone of our members in the Tampa Florida area willing to come on by and take a look with me, maybe two eyes are better than one. The last thing I have is a new IPR Sensor.

Help please. I'm at a total loss.
proamas is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome