04 6.0 doggy - Ford Powerstroke Diesel Forum
6.0L Problems Forum Having Trouble? Post here

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-12-2013, 02:52 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Aug 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
04 6.0 slow

My 2004 6.0L w/200,000 miles is slow when you first take off and if the engine isnt warm it will get up to about 20 mph and when I push the throttle all the way down to the floor it blows white smoke and just stay there at about 2000 rpms. It will do the same thing at 40 mph again until you drive it about 5 miles then it seems to be fine. Sometimes I will let it idle for about 10 minutes before I drive it and it still does the same thing. Can somebody help me with this problem?

Last edited by mhuffar; 08-13-2013 at 02:07 PM.
mhuffar is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome